Sussie Eva Lerche
indehaver, udvikler og designer

Profil

FORM RUM udfører indretningsløsninger indenfor adfærdsbefordrende indretning. Virksomheden er stiftet af Sussie Eva Lerche og understøttes af et bredt netværk af dygtige håndværkere og designere.

Sussie Eva Lerche har stærke kompetencer indenfor behovsafdækning og implementering – at omsætte ønsker og behov med funktionalitet og æstetik i gode indretningsløsninger, der understøtter organisationens mål i fleksible og langtidsholdbare rumlige løsninger.

Hun har en mangeårig baggrund som Visuel Merchandiser/dekoratør og en PBA i Business og Design fra Københavns Erhvervsakademi.

” Fælles for mine designs er, at de skal kunne noget mere end funktion og æstetik: de skal have mening. Meningen er den ekstra værdi jeg kan lægge i produktet, når jeg kender min målgruppe godt. Til dette bruger jeg data – kvantitative såvel som kvalitative. Som designer ved jeg at det er en iterativ proces, men jeg har også øje for resurser.

Jeg videreformidler mine idéer gennem prototyper, skitser og 3D tegning og har hænderne skruet rigtig på. Inspirationen finder jeg gerne i samtidskunst og min åbenhed for serendipitet giver altid spændende resultater. Argumentationen for min designs ligger bl.a. i trendanalyse og mine undersøgelsesdesign. ”

Samarbejde

Lawrence Ebelle. arkitekt

Lawrence er både arkitekt og designer, indretningsekspert, skiltedesigner og visuel kommunikatør. Kort sagt er hun æstetikeren som bruger sin tværfaglighed i løsningen af opgaverne for FORM RUM.

Sideløbende driver Lawrence designvirksomheden Curated Works.

 

 

 

Lawrence Ebelle
Samarbejdspartner, arkitekt

Stefan Oehme
Samarbejdspartner,produktdesigner

Samarbejde

Stefan Oehme, produktdesigner

Stefan Oehme er med sin baggrund inden for konstruktion, produktudvikling og tegnekunst med til at sikre, at Form Rums indretningsløsninger udføres med størst mulig fokus på godt håndværk og velgennemtænkte løsninger.

Stefan er født og opvokset i Californien, men har de seneste fem år boet I Danmark, hvor han har uddannet sig som produktionsteknolog på Københavns Erhvervsakademi.

Se mere om Stefan her.