Vores projekter

FORM RUM designer og producerer interiør og indretninger til specifikke behov. Et samarbejde med FORM RUM sikrer dig professionelle løsninger. Æstetik og vision bringes i balance med fysiske og økonomiske rammer.

Vi er et lille firma, så der ikke langt fra beslutning til handling. Vi sætter gerne op i skoleferier og weekender, hvor en indretning forstyrrer mindst.

Vi vedligeholder og evaluerer løbende efter aftale.

Skriv for et besøg og få et tilbud.

 

Mangler det – designer vi det.

Vi er heldige her på FORM RUM. Vi har nemlig adgang til dygtige, kreative folk og værksted.

Står vi eksempelvis og mangler skillevægge til at give eleverne fordybelse, puder i de rigtige farver eller en serveringsvogn til caféen, så er det nogle af de objekter, vi kan producere. På den måde kan vi skabe den løsning, som fungerer bedst til de lokale omstændigheder. 

 

Godt interiør er lige dele gennemtænkt design og solidt håndværk.

Facadeskiltet afspejler budskabet

Vi tænker hele vejen rundt

OKTOBER 2019

FORM RUM for Elmelunden Plejecenter

Vi vil med indretningen af Elmelunden Plejecenter bringe et helt koncept i spil. Det der formidles på plejecenterets hjemmeside skal kunne ses og føles. Budskabet om natur og land skal således også afspejles i omgivelser og indretning. 

Fine billeder af det gamle Holbæk og omegn

indret med  oplevelse

Vi tænker det hele billede, når vi indretter. På Elmelunden Plejecenter ønskede ledelsen mere trafik mellem den gamle afdeling og den nyere hovedafdeling, og noget der kunne binde begge bygninger sammen. Vores løsning var en udstillingsgang med gamle billeder fra området.

Udstillingsgangen giver også beboere og pårørende et fint udflugtsmål under trygge rammer. 

Et lille puf mod fællesskab 

OKTOBER 2018

FORM RUM for Plejecenteret på Lindevej

Fællesrummet i Plejecenteret på Lindevej skal bruges til mange aktiviteter som alle indebærer fællesskab. Derfor skal lokalet også invitere til det.

Et større familiebord med lamper over giver hjemlighed.

På disken er der skrevet ”Velbekomme” og plakater med billeder af mad skal stimulere følelsen af sult.

De røde prikker er ”dansegulvet”. Når der skal laves gymnastik og beboerne skal sidde/stå i kreds hjælper prikkerne til at de selv kan søge hen i kredsen – de bliver således empoweret. 

Blogindlæg her

Dagligstuen er indbydende og hjemlig

Legehjørnet giver oplevelse for store og små

Fællesskab for store og små

MARTS 2018 

FORM RUM for Plejecenteret Frederiksgade

Indretning og design og produktion af interiør til Atriumgård.

Fokus på invitation til brug af lokalet for beboere og personale, og ønske om fleksibelt inventar. Løsningen er en café med serveringsvogn, fitness område, legehus og træ til legeplads, plads til opbevaring af linned, skur til parkeringsområde og mobile plantekasser til orangerie.

 

ro i læseklassen

NOVEMBER 2017 

FORM RUM for Hastrupskolen, Køge 

Indretning af roligt miljø for læseklasse og hyggeområde for 7.B

Løsninger fundet på baggrund af observation og interviews af lærere og elever i begge klasser. Nudging anvendt i læseklassen og sofamiljø i 7.B.

“Den nye indretning af klassen har gjort, at eleverne nu kan finde ud af at hente deres ting stille og roligt. Prikkerne på gulvet gør, at de nu nemmere kan lave fælles aktiviteter på gulvet. Prikkerne har skabt et rum i rummet.” På LÆS-lærernes vegne, Lise

Klasselokalet har fået en glad gul farve

Indretning til gruppedynamik

SEPTEMBER 2017 

FORM RUM for Ellebjerg skole, København 

“Vi indledte et forløb med Sussie i vores 8. klasser på baggrund af for meget uro. Sussie var lyttende overfor vores problemstillinger og i samråd med os lærere indrettede Sussie lokalerne på en måde, der var mest muligt hensigtsmæssig. Især har Sussies indretning givet en god dynamik i den urolige klasse. 

Vi havde store problemer med, at eleverne gik meget rundt i klassen midt i timerne, uden grund. Dette blev mindsket enormt. Sussie har givet os et mere roligt klasselokale, som er rart at være i for både elever og lærere. Derudover føles den trange plads ikke så lille mere.” Med venlig hilsen Anne Sørensen, Ellebjerg skole. 

Skærmene ved bordene hjælper til fordybelse

 

Nudging brugt som en del af indretningsløsningen

nudging som en del af løsningen

APRIL 2017 

FORM RUM for Skolen på Nyelandsvej, Frederiksberg 

“I løbet af vinteren og foråret har Sussie Lerche udført et projekt i 1.B på Skolen på Nyelandsvej omhandlende uro i klassen. Sussie har observeret undervisning, interviewet elever og lærere og er i sin analyse af observationerne kommet med forslag til ændring i indretning, udsmykning mv. i klassen.

Vi har været meget tilfredse med projektets forløb og med de ændringstiltag der er blevet udført i 1.B. Vi har oplevet Sussie som yderst professionel og nem at kommunikere med. Vi giver hermed Sussie vores varmeste anbefalinger.” På vegne af teamet omkring 1.B på Skolen på Nyelandsvej, Nana Lunding.