Vores projekter

FORM RUM designer og producerer specialdesignet interiør. Et samarbejde med FORM RUM sikrer dig professionelle løsninger. Æstetik og vision bringes i balance med fysiske og økonomiske rammer.

Vi er et lille firma, så der ikke langt fra beslutning til handling. Vi sætter gerne op i skoleferier og weekender, hvor en eventuel indretning forstyrrer mindst.

Vi vedligeholder og evaluerer løbende efter aftale.

Skriv for et besøg og få et tilbud.

 

Mangler det - designer vi det.

Vi er heldige her på FORM RUM. Vi har nemlig adgang til dygtige, kreative folk og værksted.

Står vi og mangler skillevægge til at give eleverne fordybelse, puder i de rigtige farver eller en serveringsvogn til caféen, så er det nogle af de objekter, vi kan producere.  

Godt interiør er lige dele gennemtænkt design og solidt håndværk.

Fællesskab for store og små

MARTS 2018 

FORM RUM for Plejecenteret Frederiksgade

Indretning og design og produktion af interiør til Atriumgård.

Fokus på invitation til brug af lokalet for beboere og personale, og ønske om fleksibelt inventar. Løsningen er en café med serveringsvogn, fitness område, legehus og træ til legeplads, plads til opbevaring af linned, skur til parkeringsområde og mobile plantekasser til orangerie.

 

ro i læseklassen

NOVEMBER 2017 

FORM RUM for Hastrupskolen, Køge 

Indretning af roligt miljø for læseklasse og hyggeområde for 7.B

Løsninger fundet på baggrund af observation og interviews af lærere og elever i begge klasser. Nudging anvendt i læseklassen og sofamiljø i 7.B.

“Den nye indretning af klassen har gjort, at eleverne nu kan finde ud af at hente deres ting stille og roligt. Prikkerne på gulvet gør, at de nu nemmere kan lave fælles aktiviteter på gulvet. Prikkerne har skabt et rum i rummet.” På LÆS-lærernes vegne, Lise

Indretning til gruppedynamik

SEPTEMBER 2017 

FORM RUM for Ellebjerg skole, København 

“Vi indledte et forløb med Sussie i vores 8. klasser på baggrund af for meget uro. Sussie var lyttende overfor vores problemstillinger og i samråd med os lærere indrettede Sussie lokalerne på en måde, der var mest muligt hensigtsmæssig. Især har Sussies indretning givet en god dynamik i den urolige klasse. 

Vi havde store problemer med, at eleverne gik meget rundt i klassen midt i timerne, uden grund. Dette blev mindsket enormt. Sussie har givet os et mere roligt klasselokale, som er rart at være i for både elever og lærere. Derudover føles den trange plads ikke så lille mere.” Med venlig hilsen Anne Sørensen, Ellebjerg skole. 

Nudging brugt som en del af indretningsløsninngen

nudging som en del af løsningen

APRIL 2017 

FORM RUM for Skolen på Nyelandsvej, Frederiksberg 

“I løbet af vinteren og foråret har Sussie Lerche udført et projekt i 1.B på Skolen på Nyelandsvej omhandlende uro i klassen. Sussie har observeret undervisning, interviewet elever og lærere og er i sin analyse af observationerne kommet med forslag til ændring i indretning, udsmykning mv. i klassen.

Vi har været meget tilfredse med projektets forløb og med de ændringstiltag der er blevet udført i 1.B. Vi har oplevet Sussie som yderst professionel og nem at kommunikere med. Vi giver hermed Sussie vores varmeste anbefalinger.” På vegne af teamet omkring 1.B på Skolen på Nyelandsvej, Nana Lunding.